Una obra de Jordi Font, premiada al Festival Internacional de Teatre de Tarragona

Amb Mambo Project, guanyen el premi del públic per l'obra Iaia.

Dimarts, 13/09/2022

Iaia Mambo Project Jordi Font

L'actor i director taradellenc Jordi Font (segon per la banda esquerra) està d'enhorabona. Amb la companyia que formen Mambo Project, acaben de guanyar un premi al Festival Internacional de Tarragona. En concret, l'obra Iaia ha estat la guanyadora del premi del públic. El veredicte es va donar a conèixer la setmana passada en el marc de la novena edició del festival, que se centra en les noves dramatúrgies.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona pretén concentrar en aquesta ciutat les noves dramatúrgies d'autors i directors contemporanis de diferents procedències, ja siguin nacionals o internacionals. Aquest any, ha aplegat una dotzena de muntatges.

 

 

Iaia, que es va estrenar ara fa un any a Calldetenes, és un obra de teatre documental i multidisciplinar en què el públic entra al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records. Pretén ser un altaveu a la vida de les iaies a través del seu testimoni captat en videotrucada, entre les quals hi ha les mateixes iaies de Font. En definitiva, un espectacle on conviuen passat i present per conèixer i entendre la història de les nostres àvies.

Mambo Project, que té el suport de Teatres d'Osona, és un col·lectiu artístic emergent amb participació osonenca (Jordi Font, de Taradell, i Mireia Illamola, de Torelló) que utilitza la investigació documental com a eix vertebrador dels seus espectacles. L'obra està dirigida per Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso, i té Mireia Illamola, Pino Steiner i el mateix Font com a intèrprets.

 

 

twitter