Un punt per continuar amb aspiracions a l'OK Lliga

Dani Rodríguez va marcar l'empat a 2 a 38 segons pel final.

Diumenge, 09/05/2021

El Taradell es va veure sorprès per un gran Mataró, un equip que arribava al Pujoló com a cuer i sense res en joc, ja que ja ha perdut la categoria, i que es va trobar molt còmode davant un Taradell que es juga l'accés a la promoció de descens per evitar baixar directament i que es va trobar molt nerviós. Això va provocar que es precipités en atac sense trobar la manera de superar la defensa mataronina.

2021 0 5 07 CP Taradell   Mataró (1)

El Mataró va treure petroli de les accions d'atac i al minut 14 Erik Gual marcava el 0 a 1 després de llançar una falta directa a fora, però la bola va impactar a la tanca i en el rebot el jugador visitant va superar a Dalmau. Després d'un temps mort demanat per Ferran Moreno, el Taradell va intentar reaccionar, però va continuar negat a porteria. Marçal en dues ocasions, també Dani Rodríguez i Víctor Crespo, no van estar encertats entre els tres pals mentre que Marc Soler es trobava amb el cos del porter visitant. Abans del descans, Víctor Crespo va disposar d'un penal, però el porter i capità del Mataró va aturar la bola.

2021 0 5 07 CP Taradell   Mataró (5)

A la rerpesa la tònica no va canviar. El Taradell va continuar desencertat, tot i disposar d'una falta directa que Dani Rodríguez no va poder marcar. Els taradellencs tenien el control de la bola, però no els hi sortia res en atac mentre que el Mataró aprofitava recuperacions de bola per sortir al contraatac. Així, en el minut 42 i amb un Dalmau tapat, va arribar el 0 a 2. Semblava que el partit estava decidit pel cantó visitant, però el Taradell no havia dit l'última paraula. Una blava a Cusachs al minut 43 va permetre al Taradell disposar d'una nova falta, però tampoc hi va haver encert. Un minut més tard, però, arribava l'1 a 2 i amb el partit trencat, es van multiplicar les ocasions a les dues porteries. En el minut 49 Dalmau va aturar una falta directa a favor del Mataró; segons més tard era Dani qui disposava d'una falta directa i qui posava el 2 a 2 definitiu.

Un punt que deixa el Taradell amb 27 punts, els mateixos que té l'Igualada però aquest amb dos partits pendents.