Un llibre de crònica negra i tres bombons de xocolata

Dijous, 21/04/2016

La crònica negra fascina Raül Cegarra, molt més conegut com El Xocolater de Taradell, i potser perquè treballa bàsicament amb xocolata negra ha trobat una combinació perfecta entre aquest aliment i la literatura. Dissabte passat, una seixantena de persones no es van voler perdre la presentació del llibre Sigue la mala vida, del periodista Carlos Quílez, a la Capella de Santa Llúcia. Més enllà de la presentació del llibre, a càrrec de Quílez i la periodista de la Ser Pilar Argudo, Cegarra va oferir un maridatge de vi del Matarranya i xocolata. El Xocolater va preparar tres bombons inspirats en tres personatges del llibre: bons i dolents. I és que "és un llibre que demostra que hi ha gent que fa un ús il·legítim de la llei i d'uns professionals que miren de lluitar contra ells a vegades amb encert i a vegades amb desencert", va explicar Quílez divendres passat al programa El dipòsit.

Amb Sigue la mala vida, el periodista completa la trilogia, formada també per Atracadores i Mala vida. Justament, Atracadores és el culpable d'aquesta combinació tan negra. Tot comença quan en un programa de la Ser Cegarra confessa que aquest era el seu llibre de capçalera. A partir d'aquí Argudo va posar en contacte El Xocolater amb Quílez i va culminar amb la presentació de dissabte passat.

Entrevista a Quílez a El dipòsit: