Tsunami Democràtic convoca una acció dissabte a la tarda a Taradell

Es fa una crida a omplir el passeig Domènec Sert coincidint amb la jornada de reflexió.

Dissabte, 09/11/2019

Taradell se suma a les accions que promou Tsunami Democràtic de cara a dissabte, coincidint amb la jornada de reflexió de les eleccions espanyoles de diumenge. Per això, diverses entitats s'han organitzat i fan una crida a omplir el passeig Domènec Sert entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre. Els convocants demanen que hi vagi al màxim de gent possible i que portin taules, cadires, tasses i armilles grogues. La previsió és que es faci un berenar solidari i s'organitzin tallers i jocs. A més, hi haurà guardioles per engreixar la caixa de solidaritat.

Amb accions com aquesta, Tsunami Democràtic vol promoure una jornada de desobediència a la Junta Electoral: "Si la repressió de l'Estat no s'atura per la jornada de reflexió, tampoc no s'aturarà la gent. En contra de la repressió i en contra de la mordassa: paraules, ciutadans i cultura en llibertat. Pacíficament, respectuosament, de forma inequívocament noviolenta", defensen en un comunicat.

Aquesta acció només es convoca per a la jornada de reflexió. El dia 10, Tsunami "defensa l'exercici del dret a vot, com la resta de drets fonamentals".

Tsunami Taradell 9N

twitter