Tres punts més per a la UD Taradell, que és més líder

Dilluns, 05/02/2024

La UD Taradell va aconseguir una nova victòria aquest dissbte que li permet continuar líder en solitari i ampliar la diferència amb el segon classificat. Els taradellencs en van tenir prou amb un gol de Joan Canó a la segona part per sumar els tres punts davant el Sant Quirze de Besora.

Els rivals van dominar la primera part, sobretot pel que fa a ocasions. Jona va haver d'intervenir en dues clares ocasions davant un Sant Quirze que li va mancar punteria. Els locals pràcticament no van portar perill a l'àrea visitant amb una defensa molt contundent que no es complicava la vida.

A la segona part, va ser el Taradell qui va buscar amb més intensitat la porteria visitant, però la defensa continuava sent molt dura i provocava xuts desviats o fluixos dels locals. Abans del gol, el Sant Quirze va fer un xut que va sortir fregant el pal, però poc més tard Canó rematava de cap i feia pujar l'1 a 0. A partir del gol, el Taradell va disposar de diverses accions per fer el segon i sentenciar el partit. Les més clares, dues oportunitats de Vila que no van entrar per molt poc.

Tot i no sentenciar el partit els taradellencs van aguantar bé el resultat fins al final, en uns darrers minuts amb el Sant Quirze bolcat a la porteria de Jona, però sense cap oportunitat clara.