Tot a punt per l’arrossada popular i la Festa del Soci de l'Esbart Sant Genís

Es farà el 22 de maig i ja s'han posat a la venda els tiquets.

Diumenge, 22/05/2022

El dia 22 de maig, l'Esbart Sant Genís celebra la seva 40a edició de l'arrossada popular i Festa del Soci. L'activitat s'iniciarà a les 11 del matí amb els tradicionals balls de bastons pels carrers del municipi.

A 2/4 d'1 s'ha organitzat el taller "Pinta els teus bastons" als jardins de Can Costa i Font. És un taller adreçat a infants per tal que puguin pintar els seus bastons i es puguin endinsar una mica en aquest ball popular.

A partir de 2/4 de 2 se celebrarà l'arrossada popular al Centre Cultural Costa i Font, oberta a tot el poble. Per participar-hi cal comprar tiquets a Can Vilaró o a Can Sellés. El preu del dinar és de 13 euros el menú d'adults i 8 l'infantil (ambdós consten d'un plat d'arròs, un de botifarra, pa i patates), amb possibilitat de menú vegà. També hi ha opcions per a persones cel·líaques i amb altres intoleràncies.

A la tarda es farà la ballada de la Roda d'Esbarts Catalonia a la sala gran del centre cultural, a partir de 2/4 de 5, amb les actuacions del Casal Cultural de Dansaires Manresans, l'Agrupació Folklòrica Igualadina i l'Esbart Sant Genís de Taradell.

Arrossada Esbart

 

twitter