Torna l'intercanvi internacional de la Biblioteca i es fa amb el Nepal

Dilluns 25/02/2019

Aquest dijous, a dos quarts de 8 del vespre, començarà la sisena edició del projecte De Biblioteca a Biblioteca, de País a País, amb l'objectiu de promoure i dinamitzar la seva secció especialitzada en senderisme, excursionisme i viatges i, alhora, aprofundir en el coneixement d'un país o regió determinada des del punt de vista turístic i cultural. Aquest any, es dedicarà al Nepal, un país molt vinculat amb Taradell ja que hi ha una nombrosa comunitat de nepalesos des de fa molts anys.

La presentació de Taradell-Nepal anirà a càrrec de Marta Corominas i Pemba Chhoti Sherpa, amb la xerrada Una catalana i una nepalesa compartint el Nepal. Els assistents a la jornada rebran un punt de llibre, dissenyat per Sonam Sherpa, amb el calendari d'activitats i degustaran un petit tast de gastronomia nepalesa.

En aquesta edició, el projecte es comparteix amb la Kathmandu Valley Public Library, on es celebraran algunes activitats relacionades amb Catalunya i en concret amb Taradell. El projecte té amb la col·laboració de l'Associació Options Catalunya Nepal i amb la comunitat nepalesa de Taradell. Durant l'acte de dijous es coneixeran les activitats, una quinzena, que es faran a la Biblioteca fins al setembre.

De Biblioteca a Biblioteca, de País a País va néixer el 2011 i la primera edició es va dedicar a la regió de les Highlands Escoceses. Els propers anys ha passat per la Provença francesa, Portugal, el País Basc i Cap Verd.

biblioteca-país-353x500.jpeg