Tint Taradell Teatre presenta 'Un dia d'aquests...'

L'estrena serà dissabte a les 10 del vespre al Centre Cultural Costa i Font de Taradell. 

Dissabte, 19/10/2019

El nou espectacle poèticoteatral de Tint Taradell Teatre és Un dia d'aquests.... Es tracta d'un muntatge creat a partir de l'obra de Robert Jové Raubert que es podrà veure el proper dissabte, 19 d'octubre, al Centre Cultural Costa i Font. 

Cartell Un dia d\'aquests TInt Taradell Teatre

Un dia d'aquests... presenta a dos personatges envoltats de rellotges, que els hi van marcant el pas del temps, mentre van reflexionant sobre temes diversos, amb la mateixa poesia i les paraules com a tema dominant. Són poemes a estones irònics d'un realisme quotidià molt humà, aparentment senzill, però profund. Els espectadors hi podran trobar des de records d'infantesa finsa a sensacions i emocions de pèrdua, tot sovint fent referències cinèfiles i musicals. Records que porten a preguntes que no sempre tenen resposta. I acompanyats, a cada pausa de les reflexions, pel constant esdevenir del temps. Poesia viscuda, pensada i sentida des d'una mirada que "ens és propera a tots" expliquen des de Tint Taradell Teatre. 

 

Robert Jové

L'autor, Robert Jové i Raubert (Olost, 1964), treballa a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. El 2000 va publicar el seu primer llibre, Gelada negra, sobre el qual es basa l'espectacle que portaran a terme dissabte Tint Taradell Teatre. Més tard va editar Cançó de bressol de líquid amniòtic (2001), Espases rovellades (2002-premi Jacint Verdaguer de poesia 2001 de Calldetenes), i una obra guanyadora del premi Solstici de Taradell publicada en el llibre dels 15 anys del certàmen (2017). Jové defineix la seva poseisa com a "horitzontal" i s'hi poden trobar influències de la poesia nord-americana, en especial de la generació beat i de l'escola de Nova York. 

 

twitter