Tercera victòria consecutiva de la UD Taradell

Es va imposar per la mínima (1-0) a la Unificació Santa Perpètua.

Dilluns, 01/11/2021

La UD Taradell comença a mirar a dalt i dissabte a la tarda va tornar a guanyar. El gol de Vila a l'equador de la primera part va ser suficient per sumar els tres punts.

Tot i que el partit va començar amb dues jugades d'atac dels visitants, el Taradell sempre va portar el pes del partit i, en el minut 22, una falta efectuada per Pau Sanmartín va acabar amb el gol de Vila, després que la pilota quedés morta dins l'àrea petita. El mateix Vila va disposar d'una nova acció, però el porter visitant va poder enviar la pilota a córner. Els taradellencs van disposar d'alguna acció més per sentenciar abans del descans, però el marcador no es va moure.

A la segona part, la Unificació Santa Perpètua va buscar l'empat, però el Taradell, molt segur en defensa, va poder aturar les diverses arribades amb cert perill de les que van disposar els visitants. No va ser fins als darrers minuts quan el Taradell va poder sentenciar el matx, però tampoc ho va fer, i va saber patir per mantenir l'1 a 0.

Amb aquesta victòria el Taradell és sisè amb 10 punts.