Tercera posició per Arnau Lledó en el campionat de Catalunya de motrocròs

Tot i no disputar totes les proves, va pujar al podi de motocròs en categoria MX2.

Dilluns, 08/11/2021

Nou èxit pel taradellenc Arnau Lledó (MotoClub Gas i Rocs) després d'aconseguir pujar al tercer esglaó del podi en el Campionat de Catalunya de motrocròs en categoria MX2. Aquest diumenge es va disputar la darrera prova del campionat a la Pobla de Mafumet i Lledó va aconseguir el segon lloc a la primera cursa mentre que, a la segona, per problemes mecànics, no la va fer. En els entrenaments cronometrats també havia quedat segon.

Després de les probles d'Almenar, Olvan, Salomó, Bellpuig, Almacelles i la Pobla de Mafumet, Lledó ha sumat 122 punts per darrera dels 239 de Roger Oliver i Angel Perales, 211. En quarta posició i a molts punts de diferència va acabar Joan Rosell amb 87 punts.