Tercera derrota consecutiva del CP Taradell

Als de Jefa Rovira els falta gol davant un efectiu Alcobendas (2-6)

Dissabte, 27/01/2024

El CP Taradell encara no sap què és guanyar el 2024. Després de perdre contra l'Alpicat i l'Espanyol, aquest dissabte va caure davant l'Alcobendas per 2 a 6. L'efectivitat, dolenta pel Taradell i bona pels rivals, va ser clau en un partit amb moltes ocasions.

Només havien passat tres minuts quan l'Alcobendas va marcar mitjançant un gol de Gerard Oviedo. El gol va ser un gerro d'aiguafreda per als locals que els va costar posar-se dins del partit davant un equip visitant que feia mal al contraatac.

CP TARADELL 2023

Benito va disposar de l'ocasió més clara per empatar, però el seu llançament va anar al pal. Els de Jefa Rovira van continuar disposant més accions, però van topar amb el porter visitant. En canvi, qui si que va marcar va ser l'Alcobendas en una jugada per darrera la porteria. Un nou revés pel Taradell que va aconseguir retallar la diferència a l'electrònic al minut 20 des del punt de penal, en un llançament efectuat per Víctor Crespo. A la jugada següent el Taradell va poder fer l'empat, però no hi va haver encert. Al contrari que l'Alcobendas, que va poder fer el tercer, també des del punt de penal, just abans del descans. Abans de la mitja part, però, Puigbí va aturar el que hagués pogut ser el quart gol.

El Taradell va sortir més intens a la segona part i de seguida va poder retallar la diferència al marcador amb un gol de Tino. Només havia pasta un minut i el Taradell es posava de nou dins del partit. Però va ser un miratge. Novament el pes del partit el va portar l'Alcobendas que va marcar al quart gol. El Taradell ho va intentar de nou, però el partit va entrar en una dinàmica d'anades i vingudes sense control. La millor part se la va emportar l'Alcobendas, que mantenia l'avantatge a l'electrònic, mentre els minuts passaven. A més, els visitants van disposar d'una falta directe però Puigbí va aturar la bola.

A la recta final del partit, tot i l'avantatge de dos gols en el marcador, el Taradell continuava viu, però el gol no arribava. La manca d'encert era evident en les diverses jugades de les que va disposar per fer el tercer. El gol local no va arribar. Sí, el visitant. Amb el 2 a 5 i quan només quedaven dos minuts pel final el partit es va trencar: una vermella a Víctor Crespo va permetre a l'Alcobendas disposar d'una nova falta directa i així va arribar el sisè. En el darrer minut l'Alcobendas encara va disposar d'una nova falta directa, però el 2 a 6 no es va moure.