Taradell tornarà a fer un Casal d'Estiu Municipal

Serà de 60 places setmanals i tindran preferència d'admissió els infants empadronats a Taradell.

Diumenge, 02/05/2021

Aquest estiu i després de la bona acollida que va tenir en la primera edició, que es va fer l'any passat, l'Ajuntament de Taradell tornarà a oferir un Casal d'Estiu Municipal durant cinc setmanes (entre el 28 de juny i el 30 de juliol). En aquesta edició tindran preferència d'admissió els empadronats a Taradell. En concret, anirà adreçat a infants de 3 a 12 anys (és a dir, nascuts entre 2009 i 2017) i es portarà a terme entre el 28 de juny i el 30 de juliol. 

De caràcter lúdic, el preu del casal serà de 40 euros per infant/setmana i l'ocupació màxima serà de 60 inscrits a la setmana. Està previst que es repeteixi la ubicació, a les instal·lacions de l'escola Les Pinediques. 

El passat divendres 23 d'abril va publicar-se al perfil del contractant de l'Ajuntament de Taradell l'expedient de licitació per a la contractació del servei de Casal d'Estiu Municipal. Les empreses que vulguin participar-hi podran presentar les seves ofertes fins al dilluns 11 de maig. En el moment que es conegui l'empresa guanyadora d'aquest procés de licitació, l'Ajuntament informarà a les famílies com caldrà procedir per a inscriure-s'hi.

Inici curs escolar

twitter