Taradell tanca la setmana amb 200 casos de covid

Als centres escolars, hi ha hagut un centenar de positius durant l'última setmana.

Divendres, 28/01/2022

CoronavirusDes de principis d'any, les dades de la pandèmia del coronavirus són molt elevades a Taradell, amb xifres rècord. Aquest dijous hi havia un total de 198 persones positives al municipi, una dada similar a la setmana passada, quan n'hi havia 209.

Així ho recullen les dades que difon l'Ajuntament a través del Departament de Salut. Aquest nombre de contagiats és el que oscil·la a Taradell des de l'arribada de la variant Omicron, que, segons els experts, és més contagiosa, però els símptomes, en general, son més greus. Amb aquesta dada, la taxa de positivitat continua sent molt alta al municipi amb una taxa de més de 3.000 proves positives per cada 100.000 habitants.

Amb les noves normatives, als centres escolars, no hi ha cap grup confinat, però sí que, segons el Departament d'Educació i el de Salut, un centenar de persones de l'àmbit escolar del poble han donat positiu l'última setmana.

Davant d'aquest panorama, les autoritats continuen demanant prudència i seguir les mesures vigents en cada moment. Ho deia l'alcaldessa, Mercè Cabanas, en una entrevista al programa Taradell al dia de Ràdio Taradell aquest dijous, però igualment defensava seguir amb l'activitat prevista prenent les mesures necessàries.