Taradell se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Un taller de costura creativa i una exposició d'art reciclat són les activitats que es faran al poble.

Divendres, 19/11/2021

Del 20 al 28 de novembre de 2021 té lloc una nova edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Aquesta setmana té com a objectius donar a conèixer estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa, fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i fer canviar el comportament quotidià dels europeus.

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Durant aquests dies, estan programades activitats a diversos municipis. En el cas de Taradell, a partir d'aquest divendres i fins al dia 28, es podrà visitar una exposició d'art reciclat amb residus plàstics a Can Costa. Les obres estan fetes per l'alumnat dels centres educatius dels municipis de la Mancomunitat La Plana. El projecte ha consistit a donar una segona vida als plàstics a través de la creació artística i actuar a favor de la prevenció de residus. La inauguració tindrà lloc divendres a les 18.30h, i seguidament es farà un taller de costura creativa.

Aquest taller anirà a càrrec de l'Associació Back to Eco. Es donarà una segona vida a texans vells per convertir-los en una bossa tote, un moneder o un objecte per la llar. L'aforament és limitat i cal fer reserva a mediambient@mancoplana.cat o al 93 812 41 67.

Cartell