Taradell proposa set rutes culturals a peu per aquest agost

Sota el lema Cultura en marxa, aquestes propostes agafen el relleu a les activitats que s'han fet en el marc de Surt del nou i viu l'estiu!

Del 06/08/2020 al 18/08/2020

El mes d'agost, a Taradell, és sinònim de festa major. L'Ajuntament i les entitats del poble ja tenen pràcticament a punt totes les propostes. Ara bé, abans d'arribar a aquests actes festius, s'han promogut diverses rutes a peu per Taradell, que tenen l'afegit que són rutes culturals. De fet, el lema és Cultura en marxa, que agafa el relleu al Surt del niu i viu l'estiu!, que ha permès un desconfinament responsable durant les últimes setmanes.

Les rutes a peu començaran dijous de la setmana que ve, 6 d'agost, i s'allargaran fins el dia 18. Les caminades seran temàtiques i les dirigiran veïns del poble, coneixedors de cada matèria. La primera anirà a càrrec de Laia Camprubí i Antoni Pladevall, i es centrarà en el patrimoni de Taradell i es lligarà amb la poesia. Sortirà a dos quart de 8 de davant de l'Església. L'endemà, el dia 7, Mireia Morales i Esther Solans dirigiran una ruta sobre plantes aromàtiques. Les ciències ambientals també centraran la ruta que farà Quim Aumatell el dimarts 11. Un dia després, el dia 12, Laia Miralpeix oferirà Un tast de Ricart Maimir, fixant-se en les seves escultures. La poesia de Clementina Arderiu marcarà la ruta que guiaran Marta Ramírez i Cinta González el dijous 13; la geologia de Taradell marcarà la ruta del dilluns 17 amb Ceci Cuenca i, finalment, el Centre Excursionista de Taradell dirigirà la ruta històrica Petjades de bandolers el dia 18.

Les rutes són gratuïtes, però per participar-hi cal reservar plaça a través del correu reserves@taradell.cat i sempre caldrà anar amb la mascareta i respectar les mesures de seguretat arran de la crisi de la Covid-19.

Cultura en marxa