Taradell ja té un Pla d'Igualtat

El punt es va aprovar en el darrer ple i per unanimitat amb els vots a favor de l'equip de govern (ERC) i l'oposició (JxT).

Dimarts 06/08/2019

El consistori taradellenc va aprovar el passat dijous el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Taradell amb una vigència fins al 2021. Es tracta d'un pla que es va engegar a mitjans de la legislatura passada i que l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va qualificar "d'imprescindible". Núria Arau, regidora d'Igualtat, va explicar que “és un principi d'una necessitat que té la població per fomentar la igualtat de condicions i oportunitats entre homes i dones i hem volgut fer un pas endavant per incloure també el col·lectiu LGTBI i la seva protecció”. Arau va afegir que "és un primer pas que fa l'equip de govern en relació a la igualtat dins l'Ajuntament, però en vistes que es pugui estendre a la resta de la població per demostrar que l'equitat i l'equilibri és important".   

Santi Estragués, portaveu de Junts per Taradell, va recordar que "estàvem en fals, ja que disposàvem del pla d'igualtat que teníem amb la Mancomunitat La Plana, però l'Ajuntament havia de tenir el seu propi pla”.