S'obre una consulta ciutadana per escollir el nom d'un passatge

Es tracta del nou passatge que connecta el carrer de la Vila i el passeig Domènec Sert, i el nom ha de tenir relació amb el pas del pare Coll per Taradell.

Del 09/07/2021 al 22/07/2021

L'Ajuntament de Taradell ha posat en marxa una consulta entre els veïns per triar el nom del nou passatge que connecta el carrer de la Vila i el passeig Domènech Sert. És la zona on fins al 2011 hi havia hagut l'edifici de les Monges. La votació es pot fer a través d'una nova plataforma de participació ciutadana, Taradell Participa, que es posa en marxa amb aquesta consulta i que va avançar el regidor de Participació Ciutadana, Lleïr Pladevall, en una entrevista a Ràdio Taradell.

Passatge Monges

Des de fa unes tres setmanes, aquest passatge, que és semicobert, ja està obert després de les obres de construcció dels habitatges, però encara no té nom. Des de l'Ajuntament, i de mutu acord amb les Germanes Domini-ques, proposen tres noms que tenen relació “amb el pas del pare Coll a Taradell”, ha explicat l'alcaldessa, Mercè Cabanas, en una entrevista a Ràdio Taradell. Les opcions, que es poden votar fins al 22 de juliol, són Pati de les Monges, passatge de les Germanes Dominiques o passatge del Pare Coll. És un passatge que no tindrà cap edifici que hi tingui seu, ja que tots donen o bé al carrer de la Vila o al de Domènec Sert. 

Taradell Participa

A partir d'ara, aquesta nova plataforma serà l'espai on es podran trobar tots els processos participatius que, oberts al veïnat de Taradell, prepari l'Ajuntament, siguin consultes populars, pressupostos participatius o, entre d'altres, taules sectorials per debatre qüestions de tota mena que afectin el municipi. Tot i això, la participació en qualsevol procés podrà fer-se, també, presencialment, dirigint-se a les oficines de l'Ajuntament.  

 

Entrevista sencera a l'alcaldessa, Mercè Cabanas:

 

Entrevista sencera al regidor de Participació Ciutadana, Lleïr Pladevall:

twitter