Taradell estrena planells d’informació a l'Espai 1 d'Octubre

Estan a l'Espai 1 d'Octubre i inclouen el mapa del municipi i recorreguts turístics.

Dilluns, 05/12/2022

planells Espai 1 d\'Octubre

Taradell disposa d'uns nous planells d'informació tant per als veïns com per als turistes a la zona de l'Espai 1 d'Octubre. De fet, és una renovació dels planells que hi havia anteriorment en format vertical i que es van treure fa uns mesos del costat de la parada d'autocars, ja que, segons l'Ajuntament, donava invisibilitat als vianants i als conductors que pujaven de la carretera de Mont-rodon.

WhatsApp Image 2022 09 24 at 121455 (1)

Els dos planells compten amb informació actualitzada del municipi. En un hi ha el mapa del municipi amb els vials, les urbanitzacions i barris (amb el seu mapa), així com la identificació dels equipaments municipals i els llocs d'interès i, en el segon, hi ha marcats els recorreguts turístics. En concret, la Ruta de l'Aigua per conèixer el patrimoni hidràulic i natural i la ruta del Petit Recorregut per descobrir l'entorn. Una de les novetats que plasma aquest cartell és que tota la informació està disponible per a persones invidents a través d'un codi QR, i uns altres codis per a l'itinerari de les dues rutes marcades.

Aquesta actuació pretén fomentar el turisme i aviat l'Ajuntament renovarà els planells a les entrades de la urbanització La Roca i el barri de Castellets.

WhatsApp Image 2022 09 24 at 121455

 

twitter