Taradell es bolca amb La Marató de TV3

Aquest any, el programa solidari es dedica a la salut cardiovascular.

Diumenge, 18/12/2022

Sota el lema “Bum bum. La Marató sempre batega”, aquest diumenge arriba La Marató de TV3, dedicada a la salut cardiovascular. Un any més, Taradell s'hi bolca amb la recaptació de diners per destinar a la investigació. Diverses entitats han fet campanyes de recollida a través de guardioles repartides en comerços o amb aportacions fetes en diverses activitats organitzades aquests dies. Per exemple, les guardioles que hi ha en diversos establiments han estat dissenyades per alumnes de l'escola d'arts L'Arpa, o la Biblioteca ha dedicat un espai amb informació sobre La Marató.

Tot i que el programa solidari és aquest diumenge, Taradell farà un acte pels volts de la festa major d'hivern, a finals de gener, per anunciar la recaptació total aportada per les diverses entitats.

La 31a edició del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio està dedicat a les malalties cardiovasculars, que és la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Aquestes malalties afectenel cor i el sistema vascular (artèries i venes).

Catalunya disposa d'una xarxa sòlida de grups de recerca en malalties cardiovasculars, que, gràcies als fons recaptats, podran aportar avenços en la prevenció, el tractament i el pronòstic d'aquestes malalties amb l'objectiu de millorar l'esperança i la qualitat de vida de les persones afectades.