Taradell commemorarà aquest divendres el cinquè aniversari de l'1-O

Els actes principals seran a partir de les 9 del vespre i es podran seguir en directe per Ràdio Taradell.

Divendres, 30/09/2022

Taradell commemorarà el cinquè aniversari del referendum de l'1 d'Octubre aquest divendres. Cinc anys després, a Can Costa, que va ser el centre de votació, es podrà reviure una jornada de records. L'Ajuntament de Taradell ha coordinat una sèrie d'actes juntament amb les seccions locals de l'ANC, CDR i Consell de la República i també de Ràdio Taradell.

Josep_Bosch_referendum-1O-60.jpg

Els actes començaran a les 6 de la tarda amb una caminada fins al Castell d'en Boix, on s'aprofitarà per renovar l'estelada que hi oneja des de mesos abans del dia històric.

L'acte institucional començarà a les 9 de la nit a Can Costa Centre Cultural on es farà la descoberta d'una placa commemorativa a la façana principal i també hi haurà la intervenció d'un testimoni protagonista amb la voluntat de representar a tota la gent que va organitzar i col·laborar aquell dia i també hi intervindrà l'alcaldessa, Mercè Cabanas.

Seguidament, a la sala del mig, hi haurà un programa en directe amb entrevistes i tertúlies. El programa també serà emès en directe per Ràdio Taradell. Al mateix moment també s'hi farà una acció simbòlica amb paperetes per expressar desitjos al voltant de l'1 d'Octubre i es projectarà un documental commemoratiu i hi haurà un refrigeri per als assistents.

Enllaços relacionats