Taradell celebra dissabte la Jornada de l'Esport i les Entitats

Per primera vegada, hi haurà un reconeixement a entitats del poble

Dissabte, 25/11/2023

Aquest dissabte se celebra la Jornada de l'Esport i les Entitats de Taradell. Amb motiu de les eleccions municipals aquesta celebració es va ajornar i es fa ara. Igualment, el dia estarà ple d'activitats i també hi haurà el sopar i l'acte de reconeixement d'esportistes i entitats. L'unica diferència és que aquest any totes les propostes es concentren en dissabte.

cronoescalada a goitallops 13052022 205115

A les 10 del matí, a la plaça de les Eres, es farà la 3a Cronoescalada Ciclista Popular a Goitallops, organitzada per la Regidoria d'Esports i la Unió Ciclista Taradell. La prova té com a al·licient saber quin dels participants arribarà al capdamunt de la urbanització Goitallops amb el menor temps invertit. Cada participant sortirà de forma individual i serà cronometrat per un sistema de cronometratge professional. La distància total és de 2,5 quilòmetres. És una prova per a majors de 12 anys i limitat a un total de 70 participants. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari.

Al migdia, a partir de 2/4 de 12 a la mateixa plaça de les Eres, s'hi faran curses atlètiques populars no competitives. L'objectiu és fomentar la pràctica esportiva. Hi haurà quatre categories i les inscripcions seran al mateix lloc a partir de les 11.

A la tarda, a partir de 2/4 de 4, a la carretera de Balenyà, hi haurà activitats com inflables i rocòdrom. Finalment, al vespre, a Can Costa es farà el sopar popular i reconeixement als millors esportistes i a les entitats. Començarà a 2/4 de 9 del vespre i està obert a tothom qui prèviament hagi comprat els tiquets.

Jornada Esport i Entitats 2022 (39)

Reconeixement a les entitats

Per primera vegada, es donaran guardons a les entitats per reconèixer la seva feina. Hi ha tres categories: trajectòria personal (reconeixement a la tasca personal que ha contribuït a vehicular, potenciar i articular d'una manera activa i sostinguda en el temps una activitat o projecte dins l'associacionisme creant xarxa i cohesió social), activitat innovadora (a l'entitat que amb la seva activitat ha creat una línia de treball basada en la innovació d'un projecte creat des de zero amb l'objectiu d'estimular nous escenaris amb la finalitat de desenvolupar solucions imaginatives pel segle XXI) i trajectòria de l'entitat (reconeixement a la tasca i a la trajectòria de les entitats que enguany celebren el seu aniversari o una data significativa).