Taradell celebra aquest cap de setmana el Dia de l'Esport i les Entitats

A la Mostra d'Entitats de dissabte al matí, es recuperarà la tradició de les catifes de Corpus.

Del 05/06/2021 al 06/06/2021

El Dia de l'Esport i les Entitats de Taradell que se celebrarà aquest cap de setmana està emmarcat dins el Dia de l'Associacionisme Cultural (4 de juny), una jornada instaurada per la Generalitat per posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. Així, les entitats del municipi es donaran a conèixer tot apropant els seus equips i la seva tasca a tothom que hi estigui interessat, dins la Mostra d'Entitats que tindrà lloc a l'exterior de l'EAS el dissabte al matí. La mostra també servirà per compartir experiències i donar a conèixer les activitats de les entitats a través d'activitats o fulletons informatius.

A més, hi haurà un escenari obert perquè les entitats puguin fer demostració dels actes que realitzen. A les 11, hi haurà una demostració de l'Esbart Sant Genís de ball de bastons, i l'EAS oferirà una mostra de la seva oferta esportiva durant el matí. Paral·lelament i al mateix lloc, l'Ajuntament, amb la col·laboració del Parc de les Olors i l'Escola d'Arts L'Arpa, recuperaran la tradició de les catifes de Corpus, la qual, durant els anys 50 i 60, estava molt arrelada en alguns carrers de Taradell.

El mateix dissabte, a les 5 de la tarda, hi haurà la 1a Cronoescalada Ciclista a Goitallops, una activitat no competitiva que pretén promoure i incentivar la pràctica de l'esport. Els participants sortiran d'un en un de la plaça de les Eres i hauran d'arribar fins a dalt de tot de l'avinguda Goitallops.  

L'endemà diumenge al matí, tindran lloc les curses atlètiques urbanes populars i familiars, on els participants hauran de completar una o diverses curses, depenent de la categoria, en un recorregut que passarà per la zona de la Coma del Reig.

El Dia de l'Esport i les Entitats acabarà diumenge amb un dinar popular als jardins de Can Costa. Serà el moment en què les entitats i associacions esportives es trobaran i podran compartir vivències comunes. Per acabar, es reconeixeran els i les millors esportistes de Taradell del darrer any.

Dia Esport i Entitats

twitter