Taradell acomiada el toc de queda amb una baixada de casos de coronavirus

A partir d'aquest diumenge, bars i restaurants ja podran obrir fins a les 11 de la nit.

Dissabte, 08/05/2021

Coronavirus

Per segona setmana consecutiva, Taradell registra bones dades sobre els contagis de coronavirus. Després de la davallada de casos durant la setmana passada, aquesta també han disminuït. Així ho recullen les dades de Salut que difon l'Ajuntament de Taradell. Segons el balanç d'aquest divendres, l'última setmana només s'han confirmat tres casos positius al poble, la meitat que la setmana anterior. De tota manera, és molt important no abaixar la guàrdia, ja que el risc de contagi continua sent alt.

Pel que fa als centres educatius, ara mateix només està confinat un grup de l'institut. D'altra banda, els alumnes de l'escola bressol La Xarranca ja van poder tornar a l'aula a principis de setmana.

Adéu al toc de queda

Una bona evolució de la pandèmia que coincideix amb el final de l'estat d'alarma aquest dissabte a la nit. S'acaba el toc de queda i el confinament perimetral de Catalunya, però es mantenen algunes restriccions com ara que les trobades socials no poden superar les sis persones. El canvi més destacat a partir d'aquest diumenge també serà l'obertura de bars i restaurants fins a les 11 de la nit.

twitter