Taradell abandona la mascareta amb una desena de casos de covid

Dilluns, 05/12/2022

Després de dos anys de pandèmia, sembla que tot va tornant a la normalitat. Després de Setmana Santa, les escoles de Taradell han mostrat la seva facilitat a l'hora de tornar a veure els somriures. L'alumnat i el professorat han pogut tornar sense mascaretes de manera obligatòria a les aules. De totes maneres, hi ha qui decideix portar-la per sentir-se més segur. Feia un curs i mig, que per la majoria d'alumnes de Primària i Secundària era obligatori el seu ús.

Pel que fa als espais interiors, la majoria d'equipaments del municipi també han despenjat el cartell d'obligatorietat d'ús de la mascareta. L'EAS Taradell, la Biblioteca Antoni Pladevall o Can Costa en són uns exemples.

Una decisió esperada que també arriba en un moment en què els contagis estan controlats. Tot i la Setmana Santa, Taradell té menys casos positius que fa una setmana. Actualment, segons el Departament de Salut, hi ha onze persones amb covid al poble. En són quatre menys que fa una setmana. Una dada positiva, tot i que les autoritats sanitàries demanen precaució, ja que amb la retirada de la mascareta, es recomana que si alguna persona és vulnerable o té símptomes en faci el seu ús.

Us deixem amb una de les fotos que millor il·lustra aquest final de la mascareta al poble:

 

 

twitter