'Surt del niu i viu l'estiu!' es tanca amb concerts i els premis del Concurs d'Art Jove

Ariadna Lozano, Mireia Montaña, Bruna Arumí i Marina Allué s'imposen en la tercera edició del Concurs d'Art Jove.

Diumenge, 02/08/2020

Aquest dissabte a la nit, el bosc del Pujoló va ser l'escenari de les últimes activitats del cicle Surt del niu i viu l'estiu!, que ha permès desconfinar el poble culturalment les últimes setmanes. L'última proposta va ser un concert amb artistes locals, que van seguir unes 200 persones. Hi van actuar El replà dels ignorants, els joves de La Serra Music Band i Dami Àlvarez i la seva banda. Cada grup va tocar durant mitja horeta llarga i van convèncer el públic assistent.

La Serra Music Band

 

La regidora de Festes, Berta Camprubí, i la de Joventut i Benestar Social, Lídia Alonso, van aprofitar el concert per agrair a tothom el seguiment que ha tingut el cicle i que s'hagin respectat les mesures de seguretat imposades per la Covid-19. Les regidores van intervenir durant una mitja part, en què es van lliurar els premis del Concurs d'Art Jove, promogut per El Puntal i que aquest any tenia com a temàtica el fet de viatjar. En total, s'hi han presentat nou obres.

Premiades Art Jove

 

En la categoria A (de joves entre 13 i 17 anys) la guanyadora va ser Ariadna Lozano, amb l'obra Viatge en el temps. També es va entregar un accèssit a Mireia Montaña, amb el quadre Records i il·lusions. Pel que fa a la categoria B (majors d'edat), el jurat es va decantar per l'obra de Bruna Arumí, Un destí per millorar el món. I l'accèssit va ser per a Marina Allué, amb El viatge de les tortugues. Les dues guanyadores van rebre 150 euros cadascuna i les dues joves artistes que es van endur un accèssit van ser premiades amb 50 euros. 

Art Jove

 

Pel que fa a la votació popular, el públic també es va decantar per l'obra d'Arumí. En aquest cas, tots els que van votar van participar en el sorteig de 30 euros per gastar als comerços de l'Associació de Botiguers de Taradell. L'afortunada va ser Maria Carrasco.

La primera edició del Concurs d'Art Jove va ser el 2017 i la temàtica era Sant Jordi. La segona edició, l'any 2018, es va centrar en la música.

twitter