Subcampionat de Catalunya per Jordi Araque

El taradellenc va ser segon, només superat per Sergi Llongueras. 

Dilluns, 31/08/2020

El circuit de l'Avellaneda del Centre de Tecnificació de Ripoll va ser l'escenari, diumenge al matí, dels Campionats de Catalunya de Trial de totes les categories, que va comptar amb la participació d'una vuitantena de bikers en una matinal assolellada després de les pluges abundants del divendres i el dissabte que van condicionar algunes de les zones previstes amb la presència de fang. 

El taradellenc Jordi Araque va ser tercer de la prova masculina, però es va convertir en el subcampió, ja que el primer classificat va ser el madrileny Alejandro Montalvo, campió del món junior 2018 i un dels bikers més destacats del panorama internacional en 20" i que per tant no competia com a tal en el campionat català. D'aquesta manera, el títol català va ser pel segon classificat, Sergi Llongueras (Comas Trial), que ja era el principal favorit en una prova en què el defensor del títol, Eloi Palau, no va prendre la sortida per lesió. El podi el va completar Domènec Lladó (CC Drinkingas). La prova va servir com a test de cara als campionats estatals de Torredembarra que s'han de disputar a principis de novembre.

A la prova hi va participar un altre taradellenc, David López, en categoria Benjamí, que va ser setè. 

El circuit presentava 5 zones tipus "park" a les quals els participants van haver de donar dues voltes, formades per tubs, peces de formigó, travesses de fusta i rocs de diferents dimensions, on s'imposava qui sumava més punts, d'acord amb el nou reglament de competició internacional adoptat també per la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova es va desenvolupar sota estrictes mesures de seguretat i protocol Covid19, amb controls de temperatura, gels hidroalcohòlics, zones delimitades per participants i acompanyants, i ús de mascareta en tot moment excepte en els instants de competició.

Jordi Araque campionat Catalunya Bicitrial 2020 (2)

Foto: Ajuntament de Ripoll