S'organitza un nou concurs d'Instagram coincidint amb Toca-sons

Es premiaran les dues millors fotos que es pengin a la xarxa social.

Diumenge, 18/08/2019

Per sisè any consecutiu, InstaOsona i l'agrupació organitzadora de la Festa d'en Toca-sons impulsen un concurs d'Instagram en el marc del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. En aquesta categoria, es premiaran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 21 i el 27 d'agost.

Toca-sons Instagram 2019 _ Ràdio Taradell

 

Per participar-hi, cal etiquetar les fotos amb els hashtags #tocasons19 i #instaosona, i seguir els perfils @instaosona i @festatocasons a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui de qualsevol dels actes relacionats amb el bandoler.

El jurat, format pels gestors d'InstaOsona i l'Associació de la Festa d'en Toca-sons, decidirà els dos guanyadors. Es valorarà que les imatges reflecteixin l'essència de la festa i també es tindrà en compte l'originalitat.

Els autors de les dues imatges guanyadores s'enduran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s'exposarà a Can Costa de Taradell durant la tardor. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d'un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. D'altra banda, la comissió d'en Toca-sons triarà una foto d'entre totes les que es presentin al Memorial Lluís Tuneu que sortirà a la portada de la revista de l'any que ve. La taradellenca Cinta Gonzalez (@garsona) i Gerard Grau (@gerardgrauph) van ser els guanyadors de l'any passat. 

Toca-sons Instagram 2019 _ Ràdio Taradell

 

Amb 7.500 seguidors i més de 117.000 fotos etiquetades amb #instaosona, aquesta comunitat s'ha més que consolidat a la comarca.

Aquí, pots consultar les bases senceres.

twitter