S'obren les inscripcions per a les propostes d'estiu del ''Fem-ho Jove!''

Són propostes destiandes a joves de 13 a 16 anys durant el juliol.

Dimarts, 05/07/2022

Ja han començat les inscripcions del "Fem-ho Jove!", una proposta de lleure socioeducatiu adreçat a joves de 13 a 16 anys al mes de juliol. El projecte combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu amb la finalitat d'oferir una experiència dinàmica i enriquidora a les persones joves. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al treball comunitari, en què es col·laborarà en tasques municipals amb la finalitat de desenvolupar les competències socials. El projecte també valora el temps de lleure dels nois i les noies i contempla l'àmbit de l'educació emocional.

El "Fem-ho Jove!" s'inicia el 5 de juliol i finalitza el 29 del mateix mes i s'ofereix els dimarts, dijous i divendres de 9 a 13h. L'espai de trobada és la Font Gran, però les activitats es desenvoluparan a diferents llocs del municipi. Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers i activitats sobre temàtiques concretes, dinàmiques, excursions, etc. Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'un espai del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble.

El període de preinscripció és fins al 13 de juny (inclòs) a través d'aquest enllaç. La iniciativa està impulsada pels ajuntaments de Taradell i Seva amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana.

SOTRY fem ho Jove 22

 

twitter