Es manté el concurs de fotografia a les caminades d'en Toca-sons

En total, el Memorial Lluís Tuneu repartirà fins a cinc premis.

Dijous, 20/08/2020

A diferència d'altres anys, aquest cop no es requisaran els telèfons mòbils als 400 participants a les caminades teatralitzades sobre la figura d'en Toca-sons. El motiu és el vuitè concurs fotogràfic de la festa, el Memorial Lluís Tuneu. Les caminades seran el plat fort dels actes d'en Toca-sons, després d'haver suspès l'entrada del dia 25. Per tant, al concurs, es podran presentar fotos de la caminades, però també del Mercat del Segle XVII del dia 25 d'agost i de temes relacionats amb el bandolerisme a Taradell.

Caça de bruixes 2019 (8)

 

El concurs està organitzat per la Festa d'en Toca-Sons amb la col·laboració de Gerard Paredes, i també té la col·laboració d'InstaOsona en la categoria d'Instagram. En total, es donaran fins a cinc premis, que consistiran en trofeus i sopars per a dues persones en restaurants del poble. En el cas d'Instagram, les fotos s'han de penjar a aquesta xarxa social amb les etiquetes #tocasonsconfinats i #instaosona, i el termini de presentació serà del 20 al 26 d'agost. Pel que fa a la categoria de fotografies convencionals, el termini es tancarà el 30 de setembre. Les fotos s'han d'enviar al correu concurstocasons@gmail.com.

L'entrega de premis es faran el divendres 30 d'octubre al vestíbul de Can Costa, on s'inaugurarà una exposició amb les imatges guanyadores i d'altres que s'hagin presentat al concurs.

En aquest enllaç, es poden consultar les bases senceres.

 

 

twitter