Seguiment especial de Ràdio Taradell per la pandèmia del coronavirus

A més d'emetre els butlletins de Catalunya Informació, Ràdio Taradell ha començat butlletins propis i emet cada dia diversos especials de La Xarxa.

Dissabte, 14/03/2020

Des d'aquest dissabte, Ràdio Taradell fa un seguiment especial dels efectes que té l'alerta pel coronavirus al nostre poble. Als butlletins horaris de Catalunya Informació per actualitzar hora a hora l'estat de la situació, l'emissora local ha començat una sèrie de butlletins propis que es fixen en la incidència i les conseqüències que el Covid-19 té a Taradell.

Aquests petits informatius s'emeten pels volts de dos quarts i van actualitzant les afectacions. Aquest dissabte, s'ha emès el primer i, en les properes hores, s'actualitzarà. A més, aquests dies, Ràdio Taradell emetrà diàriament programes especials de La Xarxa. Els caps de setmana, es fan de 2 a 3 del migdia i, de dilluns a divendres, de 8 a 10 del matí i de 7 a 8 del vespre.

A tot això, Ràdio Taradell també fa un seguiment permanent a través de les xarxes socials, que podeu trobar en els següents enllaços.

twitter