Segona victòria consecutiva per la UD Taradell

Diumenge, 15/01/2023

Gabi Barrera està portant sort a la UD Taradell. Dos partits i dues victòries pel nou tècnic blanc-i-blau. A més, aquest dissabte, el Taradell va aconseguir la primera victòria davant la seva afició. Va ser contra el Berga, per 2 a 0, amb un gol a cada part.

Tot i que el partit va començar igualat, de seguida del Taradell va disposar de les millors ocasions. Vila, que ja va marcar la setmana passada, va ser el jugador més ofensiu pel Taradell. Després de tres jugades molt clares, el davanter taradellenc va inaugurar el marcador en el minut 39. Just abans dels descans, Amine va tenir el segon a tocar, però el seu xut va sortir desviat.

A la represa, el Berga va buscar la igualada. Tot i que els taradellencs van saber defensar i no van partir, el domini del joc el va tenir el conjunt visitant. El Taradell buscava la sentència a través de crontaatacs, però la sentència no va arribar fins al temps de descompte quan Gorgals va fer el 2 a 0 definitiu.

Amb aquesta victòria, el Taradell suma 12 punts.