Segona edició del llibre sobre Can Costa

La nova edició de Costa i Font. De cultura industrial a fàbriques de cultura ja es pot comprar a les llibreries.

Dimarts, 08/10/2019

Llibre Costa i Font _ Ràdio Taradell

 

Després que els 150 exemplars de la primera edició del llibre Costa i Font. De cultura industrial a fàbriques de cultura, de Laia Miralpeix, s'exhaurissin, ja es pot comprar la segona edició. Els exemplars es poden trobar a les llibreries de Taradell, L'Estudi i El Guixarot, per 15 euros. 

La presentació del llibre, coincidint amb el 20è aniversari del Centre Cultural Costa i Font, es va fer el 26 d'agost i davant la bona rebuda que va tenir entre la població, des de la Regidoria de Cultura, encapçalada per Míriam Martínez, van decidir tirar endavant una segona edició de 100 exemplars perquè l'obra arribi a tothom qui hi estigui interessat.

Llibre Costa i Font (6)

 

El llibre explica la història de Bonaventura Costa i Font, des dels seus orígens a la Pobla de Lillet, passant per la construcció de dues fàbriques tèxtils, una a Barcelona i l'altra a Taradell, que, curiosament, han acabat convertint-se, una part d'elles, en biblioteques. També recull documentació fins ara inèdita com fotografies del fons de la família Pallàs i documents i plànols de l'arxiu general de la Diputació de Barcelona i també el testimoni de Victòria Costa i Mahrer, la filla de l'industrial.