Segona edició del Concurs de Bandes i Artistes Emergents

Divendres, 18/08/2023

Aquest divendres a partir de les 8 del vespre i al pavelló d'El Pujoló de Taradell tindrà lloc la segona edició del Concurs de Bandes i Artistes Emergents.

Es tracta d'una activitat que té com a objectiu potenciar la música de quilòmetre zero i donar veu a nous/noves artistes. El jurat estarà format per la Laura Duran, directora artistica del Canet Rock; Jan Riera, component del grup Els Catarres, ii Guillem Tió, guanyador de la primera edició del Concurs de Bandes i Artistes Emergents. El premi per la banda o artista serà signar un contracte per actuar a la Festa Major Jove de Taradell del 2024 (dia i hora a convenir).

Els participants seran Dirty Fools, Malson Atmosfèric, Johnny Basy, Joan Blau, Caxito, Lia Sampai i Titu Martí. Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer fins al 16 d'agost.

Els requisits per concursar són:

  • Els participants poden tenir contracte discogràfic vigent.
  • En el cas dels grups, han d'estar formats, almenys en el 50%, per músics que hagin nascut o resideixin actualment a la comarca d'Osona.
  • En el cas dels solistes, han de ser persones nascudes o residents a la comarca d'Osona.
  • A l'acabar totes les actuacions, es disposarà d'una urna a la barra del recinte, on el públic votarà l'artista que li hagi agradat més. Es donaran 15 minuts per votar, es farà el recompte i s'anunciarà l'artista o banda guanyador/a.