Segon programa del curs de l''Instinews'

La gravació s'ha fet aquesta setmana a les instal·lacions de l'emissora.

Dijous, 12/12/2019

Aquesta setmana es va fer la gravació del segon programa del curs 2019/20 del programa Instinews, elaborat per una vintena d'alumnes de segon d'ESO de l'Institut de Taradell. Es tracta d'un magazín que té la peculiaritat que es fa tot en anglès i que es pot escoltar els dijous a les 4 de la tarda. A més, els mateixos alumnes són els encarregats de preparar i, si cal, gravar les seccions, de fer de tècnics i de presentar l'espai. L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. 

En aquest segon programa del curs, amb una durada de 55 minuts, s'hi poden trobar des d'entrevistes al professor d'anglès Sergi Dot i a l'alumne de Batxillerat Marçal Cedó a seccions de jocs d'ordinadors, de curiositats, d'humor (amb diferents establiments del poble com a protagonistes) o també de curiositats, música o un debat futbolístic, entre d'altres. 

Amb aquest programa es manté la col·laboració entre Ràdio Taradell i l'Institut de Taradell ja que per l'emissora taradellenca hi aniran passant els altres alumnes de segon d'ESO del centre educatiu. En total està previst que s'elaborin quatre programes i que passin per l'emissora un centenar d'alumnes. En aquest segon programa hi ha treballat una vintena d'alumnes sota la supervisió del professor Jordi Codinachs. Es tracta d'un programa que en la seva primera edició va rebre una menció de qualitat als premis de Ràdio Associació de Catalunya.

Instinews 2_2019/20

Instinews 2_2019/20

 

 

twitter