Se senyalitzen carrils bici per arribar a l'Institut

Ho han fet alumnes de l'Institut, que han definit itineraris per arribar al centre amb bici.

Dimarts, 21/06/2022

En el marc del servei comunitari que realitza l'alumnat de l'Institut de Taradell, un grup d'estudiants ha col·laborat amb la cooperativa Taradell Sostenible (TARSOS) i l'Ajuntament per visibilitzar l'ús de bicicleta al municipi. D'aquesta manera, set alumnes de tercer d'ESO han definit itineraris per arribar amb bicicleta a l'Institut des de diferents punts del municipi, han pintat senyals horitzontals a la calçada per indicar aquests itineraris i han proposat nous aparcaments a diferents espais del poble. Per exemple, un dels itineraris que s'ha senyalitzat és des de la plaça del Sol fins a l'Institut, i alguns dels nous aparcaments que s'instal·laran en els propers mesos seran a la plaça de les Eres.

L'objectiu principal de l'acció és conscienciar als conductors de vehicles motoritzats sobre la presència de la bicicleta i altres vehicles de mobilitat personal, com els patinets, als carrers de Taradell, i promocionar l'ús de la bicicleta entre la ciutadania del municipi.

La nova senyalització es va inaugurar divendres amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Cabanas, i Quim Alemany, de TARSOS, que van lliure un diploma als set alumnes. Després, es ca fer una ruta amb bicicleta.

 

 

twitter