Santi Estragués fa el pas per repetir com a candidat de Junts a l'alcaldia

Si no es presenta cap altra candidatura, Estragués repetirà com a cap de llista per segona vegada.

Divendres, 28/10/2022

La cursa cap al maig electoral del 2023 va avançant. Després que Mercè Cabanas confirmés fa unes setmanes que repetirà com a candidata d'Esquerra a l'alcaldia de Taradell en les eleccions del maig, ara un altre candidat ha fet el pas i també ho ha fet en una entrevista al programa Taradell al dia de Ràdio Taradell. Santi Estragués ha anunciat que es presentarà a les primàries de Junts per Taradell per ser el candidat a l'alcaldia. Si no es presenta cap altra candidatura en aquest procés, com tot apunta, Estragués serà proclamat cap de llista. Es preveu que aquest procés de primàries es resolgui abans d'acabar l'any.

Santi Estragués

El líder de Junts està engrescat i assegura que es presenta "perquè he trobat el suport de l'equip, de Junts i el més determinant de tots que és el de la gent del carrer". Explica que treballen en la campanya del 2023 des de fa mesos, després que la seva candidatura de fa tres anys fos molt precipitada, i que, de moment, han creat un grup de treball que inclou cares noves: "Busquem els objectius i els reptes que necessita Taradell". Pel que fa als noms que l'acompanyarien a la llista no vol parlar-ne fins a l'any que ve.

Si es confirma el nom d'Estragués com a cap de llista de Junts i si no es presenta cap altra llista en les eleccions del 28 de maig, es repetirà el duel entre Mercè Cabanas (ERC) i Santi Estragués (Junts), com va passar fa tres anys. En els comicis del 2019, Junts va quedar-se a l'oposició, després d'obtenir el 32% dels vots (1.176). Es va quedar amb només quatre regidors davant els nou que va treure Esquerra.

 

Entrevista a Santi Estragués:

twitter