Sant Jordi 2024 | Lluís Vila publica 'Del infierno a la Academia'

Dimarts, 23/04/2024

El taradellenc Lluís Vila i Quera, conegut per la seva tasca com a veterinari municipal durant molts anys, acaba de publicar Del inferno a la Academia en el qual relata una vivència personal amb la voluntat d'ajudar a altres persones.

Del infierno a la Academia, que compta amb 32 capítols, recorre el món de les addiccions a través de l'experiència vital del seu autor amb un propòsit clar: proporcionar una eina més en la lluita contra una malaltia que constitueix un dels problemes de salut més preocupants a escala global.

La presentació oficial es va fer fa uns dies a la Sala Sert de Vic, amb l'aforament complet. La presentació va anar a càrrec de la seva filla i va comptar amb el també taradellenc i company de professió Bernat Serdà així com també amb representants de l'Acadèmia de Ciències Veterinàries encapçalada per la seva presidenta, Maria dels Àngels Calvo, i de l'Ajuntament de Vic, amb el regidor de Sanitat, Xavier Farrés. Entre els convidats també hi havia l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. Està previst que a la tardor es faci la presentació a la Biblioteca de Taradell. 

Lluís Vila   Presentació llibre

Lluís Vila Quera és llicenciat en Veterinària per la Universitat de Saragossa (1974). Ha desenvolupat la seva carrera professional com a diplomat en Sanitat a Barcelona (1977) i al Cos de Veterinaris Titulars de l'Estat (1978). El 2013 va ingressar a l'Acadèmia de Ciències Veterinàries de Catalunya com a acadèmic numerari i fins a l'actualitat exerceix al sector privat com a cap de Servei tècnic a Pinsos Sant Antoni (Vic). A més de la seva professió, dedica la seva vida a la seva família (esposa i fills) i a oferir suport als afectats per l'alcoholisme.

Del infierno a la Academai - lluis Vila Quera