Remuntada del CP Taradell davant el Sant Just

Tercera victòria consecutiva del conjunt blanc-i-blau.

Diumenge, 05/03/2023

El CP Taradell està en una molt bona dinàmica. Si fa quatre jornades tocava fons al perdre a la pista d'El Vendrell, dissabte al vespre va capgirar un 0 a 3 en contra i va acabar guanyant per 5 a 3 al Sant Just i encadena la tercera victòria consecutiva.

El Sant Just es va avançar en el primer minut de partit i just abans del descans van fer el segon. Sergi Pla va disposar d'una falta directa a la primera part, però no va estar encertat. A la represa va arribar el tercer, però just servir del mig de l apista, Sergi Pla va retallar la diferència. Era el gol que començava la remuntada. Xavi Crespo va fer el segon amb un potent xut i Pol Gallifa l'empat a 3 de falta directe. Amb l'empat, les ocasions es van multiplicar a cada porteria. La més clara va ser pel Sant Just amb un penal que Puigbí va poder aturar. A la recta final del partit el Taradell va ser superior i Pol Gallifa va fer el 4 a 3. En el darrer minut el Sant Just va treure cinc jugadors a pista però va fallar l'atac i el Taradell, mitjançant Gallifa i a porteria buida va llançar des del seu propi camp per marcar el definitiu 5 a 3.

Aquesta victòria torna a deixar el Taradell en tercera posició amb 34 punts, els mateixos que el Sant Just amb qui té el gol avarage a favor. Està, però, encara a 6 del líder, el Mataró equip amb qui precisament s'enfrontarà la setmana vinent i que serà la primera de les vuit finals que li queden al Taradell.