Ràdio Taradell prepara per dissabte un programa especial per escoltar i fer companyia als veïns

L'emissora fa una crida perquè els veïns enviïn notes de veu i truquin per explicar com estan passant aquests dies.

Dissabte 28/03/2020

Ràdio Taradell prepara per dissabte un segon programa especial per la crisi del coronavirus, que se sumarà als espais informatius que està emetent aquests dies de manera excepcional. Després de la bona acollida que va tenir el programa de dijous passat, en què hi van intervenir l'alcaldessa, regidors i representants d'entitats i institucions del poble, el programa de dissabte vol escoltar els taradellencs.

Especial coronavirus 2

A partir de les 5 de la tarda, l'emissora obrirà telèfons perquè tothom que ho vulgui expliqui com està vivint el confinament. S'acceptaran opinions, reflexions i propostes per fer aquests dies. Des d'ara mateix, cadascú també pot explicar el seu cas a través de notes de veu. Es poden enviar a l'adreça de correu rtaradell@gmail.com.

Com es va fer en el primer programa, també s'entrevistarà les autoritats municipals per saber com estan gestionant aquesta crisi i saber amb quina previsió treballen, i amb representants d'associacions com l'Agrupació de Botiguers de Taradell, molt afectats també per aquesta crisi.

Recordeu! Dissabte, a les 5 de la tarda, esperem les vostres trucades al 93 812 62 20. També ens podeu enviar notes de veu a rtaradell@gmail.com.

MÉS INFO

Podeu seguir la informació actualitzada en aquest ENLLAÇ o bé al Twitter de l'Ajuntament o Ràdio Taradell.

Web Generalitat sobre coronavirus.

Canal Salut.

Preguntes i respostes sobre restriccions d'activitats.