Aquest diumenge, Ràdio Taradell farà un programa especial de Nadal

"Tinc un dinar de Nadal, tinc un problema" s'emetrà a les 12 del migdia des dels estudis de Can Costa, amb connexions amb la Fira de Santa Llúcia

Diumenge, 17/12/2023

S'acosten les festes de Nadal i amb elles els maldecaps! Les receptes per sorprendre als convidats, els regals, la decoració, la música, l'outfit… Si tot això se't fa una muntanya, no estàs sol/a. Tenim un programa especial per donar-te els millors consells!

Aquest diumenge, 17 de desembre, un equip de vells amics de Ràdio Taradell han muntat un vermut per compartir totes les preocupacions de cara al Nadal al voltant d'una taula, que és on s'arreglen les coses. A més a més, el programa també tindrà presència al carrer amb connexions a la Fira de Santa Llúcia de Taradell.

L'equip, format per Joan Anglada, Gisela Francàs, Pau Solé, Anna Traveria, Josep Antoni Vallbona i Guillem Solà, us conviden a totes i tots a participar per posar en comú les alegries i les frustracions nadalenques. 

Tinc un dinar de Nadal, tinc un problema s'emetrà aquest diumenge en directe de 12 a 14h i hi esteu totes i tots convidats. Us hi esperem!

WhatsApp Image 2023 11 30 at 175702