Ràdio Taradell emetrà l'especial 'Nadal a la presó' aquestes festes

El programa dedicat als presos polítics té firma taradellenca amb la participació d'Albert Om, Marc Güell i Laura Duran.

Del 24/12/2019 al 26/12/2019

Nadal a la presó Om

 

Ràdio Taradell és una de les moltes emissores municipals del país que, aquest dimecres, dia 25, emetrà la segona edició del programa especial de ràdio per als presos polítics, Nadal a la presó, fet per un grup de professionals del món de la comunicació de manera voluntària. Entre ells, hi ha Albert Om, que ha entrevistat per al programa l'entorn més proper a Raül Romeva; Marc Güell, que ha conversat amb la companya de Jordi Sànchez, Susanna Barreda, i Laura Duran, que ha coordinat la nadala que han fet 25 músics expressament pel programa.

Nadal a la presó Güell

 

La particularitat de Nadal a la presó és que es podrà escoltar des de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses el dia 25 a través de les ràdios municipals que arriben a les presons. A més, desenes d'emissores municipals, com la de Taradell, també l'emetran. En el cas de Taradell es podrà escoltar el dia de Nadal a les 2 del migdia i a les 8 del vespre, i el dia de Sant Esteve a les 10 del matí.

Una vintena de músics han compost la Nadala contra la repressió

Aquest any, Nadal a la presó comptarà amb entrevistes a familiars i amics dels presos polítics. A més, inclourà dues novetats: notes de veu de gent anònima que han volgut felicitar als presos el dia de Nadal, i la Nadala contra la repressió: la cançó que una vintena de músics d'arreu del país han creat especialment per l'ocasió, versionant dues nadales tradicionals catalanes. El programa dura gairebé tres hores.

Programació de Nadal de Ràdio Taradell

A més de Nadal a la presó, Ràdio Taradell també emetrà aquestes festes una edició especial del Cocodril Club, el programa revival d'Albert Malla. Es tracta del Beatles Christmas Show, dirigit per Josep M. Francino. Aquest any, el programa fa 50 anys que està en antena. S'emetrà la Nit de Nadal, a les 9 del vespre, i també el dia 25 a les 11 del matí i a les 6 de la tarda.

twitter