Ràdio Taradell emetrà el programa 'Nadal a la presó'

Dilluns, 24/12/2018

Ràdio Taradell és una de les emissores que emetrà el programa especial Nadal a la presó, impulsat per un grup de periodistes voluntaris, en què familiars i una setantena de personalitats desitgen Bon Nadal als presos polítics. El programa es podrà escoltar el dia de Nadal a les 3 de la tarda i, per Sant Esteve, a dos quarts de 10 del matí.

La iniciativa és d'un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris amb l'objectiu de desitjar un Bon Nadal als presos de l'1-O i d'acompanyar-los en una data tan assenyalada, que no podran passar amb les seves famílies. Hi participen una vintena de familiars (parelles, germans, fills, cunyats) i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes a casa. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d'una setantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l'esport i la religió, entre d'altres.

El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio com són Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet. I comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips del Versió RAC1, l'APM?, La Competència i en Peyu. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos i s'hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les tres presons.

A més de Ràdio Taradell, Nadal a la presó s'emetrà a les 13.45h i a les 21h (les hores que els interns són a les cel·la) per emissores pròximes a les presons: Ràdio Sant Joan i Ràdio Santpedor, al costat del centre de Lledoners; Hit103, de Valls, que arriba al centre de Mas d'Enric, i Ràdio Vilafant, amb cobertura al centre de Puig de les Basses. Si els que estan ingressats per refer-se després de la vaga de fam encara fossin a l'Hospital de Terrassa per Nadal, podran sentir el programa a través de Matadepera Ràdio. Els empresonats estan rebent entre aquest cap de setmana i avui una invitació per escoltar el programa, amb indicacions d'on i quan el podran sintonitzar.

El programa també estarà disponible perquè l'emetin totes les emissores municipals que vulguin. Són desenes les que s'hi han apuntat. La Xarxa Audiovisual Local (XAL) també el distribuirà a les seves radios adherides. A més, es podrà escoltar per internet a la carta a través de Youtube i d'Ivoox.

emissores_2312-500x282.png

En els últims dies s'ha avançat l'àudio d'algunes de les felicitacions i altres continguts del programa a través dels comptes de Twitter i Facebook.


{literal}{/literal}

{literal}{/literal}