Ràdio Taradell comença la temporada del seu 40è aniversari

La programació està marcada per la continuïtat, tot i que es presenta alguna novetat.

Dilluns, 05/12/2022

Ràdio Taradell ja ha posat en marxa la nova temporada. Una temporada especial, ja que serà la temporada del seu 40è aniversari, que se celebrarà per la diada de Sant Jordi. Per això, l'emissora ja prepara activitats pel cap de setmana del 22 i 23 d'abril.

En quant a la programació, està marcada per la continuïtat, tot i que les setmanes vinents hi haurà alguna novetat. La transformació del programa "Els anys passen" en "12 punts", amb Rubén Morcillo, és la principal novetat que ja està en marxa. Ara, aquest programa que s'emet els dilluns al vespre se centra en les cançons d'Eurovisió.

Rubén Morcillo

"Com ens guanyem les garrofes?", amb Bet Ricart, Cinta Gonzàlez i Marta Ramírez, ens seguirà descobrint els oficis dels taradellencs els dimecres al vespre per segon any consecutiu. També es mantenen "Taradell al dia", amb Laia Miralpeix, Joan Puig i Marc Güell, els dijous al vespre, i "Dissabte al migdia", ara amb Adrià Serrarols al capdavant, els dissabtes de 12 a 2. Igualment continuen "L'alternatiu" els dimecres al vespre a partir de dos quarts de 8; la tertúlia esportiva "Mitja part" els dilluns a la nit; "Frecuencia tropical" els divendres al vespre, i el magazín juvenil "Fora d'hores", amb els joves de La Serra, els diumenges a la tarda.

Programa Fora d\'hores

Programes musicals

Pel que fa als espais musicals, a més de "12 punts" com a novetat, continua "No n'hi ha prou" cada migdia; "Dj Davis" els dimarts al vespre; "Distroxion" els dimarts a la nit; "Tret de so" els dijous a la nit; "Hot dance 80" els divendres a la nit; la llista d'èxits "Passem llista" els dissabtes al matí; "Zona rock" continua els dissabtes a la tarda; "Dub&tatiu" els diumenges a la tarda, i la doble sessió de "Retalls", amb Francesc Orra, els dimecres a la tarda i els diumenges al matí.

Retalls

Ràdio Taradell també manté la col·laboració amb l'Institut. Alumnes del centre ens porten "Instinews", un magazín trimestral en anglès. Cada trimestre, també es podrà escoltar "L'esquitx", realitzat per alumnes de l'escola Les Pinediques. A més, l'emissora continua transmetent en directe els plens municipals i es continuaran fent programes especials sempre que convingui.

La programació de Ràdio Taradell es completa amb l'emissió de programes d'altres emissores municipals o bé distribuïts per La Xarxa com "Cocodril club", "Ball matinal", "Cuina amb nosaltres", "432 Hz", "Coblejant", "Fes ta festa", "Ruta 66", "Red Hot Blues" "Torna-la a tocar, Sam".

twitter