Quico Homs es recupera favorablement de l'accident de bicicleta

Va estar ingressat 48 hores a la unitat de semicrítics del Parc Taulí de Sabadell després de trencar-se cinc costelles.

Diumenge, 13/12/2020

El taradellenc Francesc Homs, exconseller de la Presidència, es recupera favorablement després de patir un accident de bicicleta diumenge passat al migdia. Homs va caure quan circulava entre Taradell i Seva i va patir una fractura de cinc costelles. L'advocat taradellenc va haver de ser evacuat amb helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va estar internat 48 hores a la unitat de semicritics.

Homs, condemnat a pagar gairebé 2 milions d'euros pel 9-N

 

Tot i la caiguda va poder trucar a la seva dona i, al ser un camí força concorregut, de seguida hi van passar altres ciclistes i caminadors, entre els quals un metge, que el van ajudar. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una ambulància i també un helicòpter, ja que el fort cop li impedia respirar.

Homs va ser un dels impulsors de la consulta del 9 de novembre de 2014 per la qual el Tribunal Suprem el va condemnar a una pena d'inhabilitació d'un any i un mes i, a pagar una multa de 30.000 euros i també està processat pel Tribunal de Comptes pels mateixos fets. Des de llavors, ja no exerceix a primera línia polític i, en aquests darrers anys, se l'ha vist exercint la seva professió, com a defensor dels presos polítics de l'1 d'octubre.

 

Santi Estragués, líder de Junts per Taradell, confirmava que Homs es trobava bé al final d'aquesta entrevista dijous passat:

twitter