Qui guanyarà el ''Joc de cartes'' gravat a Taradell?

Hi participen l'Hotel Rosa i El Gurri Xic en un capítol dedicat a restauradores d'Osona

Dimecres, 10/01/2024

Aquest dimecres al vespre, TV3 emetrà l'episodi del "Joc de cartes" gravat a Osona, amb la participació de dos restaurants de Taradell: l'Hotel Rosa i El Gurri Xic.

En concret, el capítol d'aquesta setmana està dedicat a les dones restauradores i Marc Ribas s'ha traslladat a Osona per conèixer quatre professionals de la comarca.

Joc de cartes

Segons explica TV3, anirà fins a Santa Maria de Besora per conèixer el restaurant El Castell de Besora, "on l'Íngrid Casado treballa de valent per tirar endavant aquest negoci en un poble de menys de 500 habitants". També visitarà l'Hotel Rosa, a Taradell, "on la Joana Perpinyà, cap de sala, ensenyarà la proposta gastronòmica d'aquest antic hotel reconvertit en bar, taberna i restaurant". També a Taradell, coneixerà El Gurri Xic, "un restaurant familiar que porta Maca Barrera". Finalment, a Sant Quirze de Besora, visitarà el Restaurant Way, amb la Carme Aguilera al capdavant.

El programa es va rodar fa gairebé un any, a principis d'abril, i hi ha qui diu que ha guanyat un dels locals de Taradell. Dimecres, després del "TN Vespre", tindrem la resposta.