Quatre noves sessions de ''Cultura en marxa''

Corpus, un recorregut del Via Crucis, una observació astronòmica i una observació d'ocells, protagonistes de les noves sessions.

Dissabte, 28/05/2022

La Regidoria de Cultura ha programat quatre noves sessions de "Cultura en marxa" durant les pròximes setmanes.

La primera proposta està relacionada amb Corpus i serà aquest dissabte, 28 de maig, a 2/4 d'11 del migdia davant del pavelló. Sota el nom "Vine a fer la catifa de Corpus", el folklorista Amadeu Carbó explicarà com neix Corpus, la seva evolució i com s'han mantingut les expressions festives relacionades amb la seva festa. Seguidament, amb ell i amb la col·laboració de l'Escola d'Arts l'Arpa, es farà una catifa de Corpus.

Catifa Corpus (22)

Les altres propostes seran al mes de juny. El dijous 2, amb el nom "Recorregut del Via Crucis com a fonament de la vocació dels sants", es farà una ruta dividida amb tres parts. Comptarà amb la intervenció d'Andreu Ramírez, Mn. Joaquim Fàbregas i Laia Miralpeix. El punt de trobada serà a dos quarts de 8 del vespre davant de l'església parroquial.

Via Crucis

El dia 10 de juny, es farà una observació astronòmica davant l'EAS Taradell, a càrrec de l'Agrupació Astronòmica d'Osona, i, el dia 11 de juny, es farà una "Marató de natura" amb els ornitòlegs taradellencs, Jordi Baucells, Ramon Prat i Joan Carles Abella.