Programa núm 110 de FemSalut 27/06/2015

Dimarts, 07/07/2015

Ja teniu aquí l'últim programa d'aquesta temporada.

La Mariona Pratdesaba ens ha descobert 3 varietats d'albergínies que conrea al seu hort ecològic, de diferents formes, mides, colors, textures i gustos: una d'africana, una d'italiana i una de tailandesa. A més, ens ha parlat d'eines que són d'ajuda per treballar l'hort. Tot això i més a www.pratdesaba.cat

A l'agenda esportiva, avui, a més de propostes de caminades, curses i marxes en btt, recomanacions de webs perquè aquest estiu pugueu consultar vosaltres mateixos l'agenda de caminades, curses i marxes en btt.

La nutricionista i psicològa Emília Bosch ens ha analitzat diferents tipus de persones: els arrogants, els pressumptuosos, i els humils que és com hauríem de ser. També ens ha deixat deures per a l'estiu: pensar 5 minuts cada dia.

I, per acabar, en Genís ha desvetllat la recepta del pastís de pastanaga que ens hem cruspit aquí a la ràdio per celebrar la fi d'aquesta temporada.

Feu clic aquí i escolteu el programa!

Ei, passat l'estiu hi tornem, i amb alguna novetat! Resguardeu-vos de la calor, passeu un bon estiu, feu salut, i fins la tornada!