Primera victòria del Taradell a Segona Catalana

Es va imposar al Molinos per 2 a 1.

Diumenge, 17/10/2021

A la tercera va la vençuda i la UD Taradell, després d'una derrota i un empat en els dos primeres partits de la temporada, aquest dissabte va sumar la primera victòria davant el Molinos per 1 a 2.

Els visitants es van avançar a la mitja hora de joc després d'uns minuts inicials en què el Taradell va perdonar. Isra va emptar en el minut 36, després d'una falta. Els taradellencs haguessin pogut marxar al descans amb avantatge en el marcador, però no van estar encertats en els metres finals. Just començar la segona part, i també de falta, va arribar el gol de la victòria, fet pel capità Marc Font. A partir d'aquí el Molinos va buscar l'empat, però Jona, que debutava a la porteria blanc-i-blava, ho va evitar. Ja en el descompte, el Taradell hagués pogut fer el tercer, però el marcador no es va moure.

Amb aquesta primera victòria, el Taradell suma quatre punts en el grup 6 de Segona Catalana.