Per setè any, s’organitza un concurs d’Instagram als Tonis de Taradell

Es premiarà amb un dinar en un restaurant del poble la millor foto que es pengi a Instagram sobre la festa.

Divendres, 10/01/2020

Per setè any consecutiu, InstaOsona i la comissió dels Tonis de Taradell organitzen un concurs d'Instagram. Es tracta d'un dels concursos amb més participació de la comunitat osonenca, en què es premiarà la millor foto relacionada amb la festa que es pengi entre el divendres 10 i el dilluns 20, amb les etiquetes #tonistaradell20 i #instaosona. El premi consistirà en un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Nou Montseny de Taradell.

Instagram Tonis _ Ràdio Taradell

 

A més de fer servir les etiquetes del concurs, per participar-hi cal seguir @instaosona i @TonisTaradell a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és diumenge, les imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb la Festa dels Tonis de Taradell.

El jurat, format pels gestors d'InstaOsona i la comissió organitzadora dels Tonis, decidirà el guanyador. Es valorarà que la imatge reflecteix l'essència de la festa i també es tindrà en compte l'originalitat. Santi Terricabras (@santi_tc1975) va ser el guanyador de l'any passat.

Instaosona s'ha consolidat com la comunitat instagramer de la comarca. Té 7.600 seguidors a Instagram i ha aconseguit que els seus seguidors hagin etiquetat 125.000 fotos des de finals del 2013.

Aquí pots consultar les bases senceres.