Pas endavant per a la construcció de la segona pista poliesportiva

Expropien una finca que servirà per ampliar les instal·lacions esportives. 

Dimarts, 28/07/2020

Pas important del consistori taradellenc per a la construcció de la segona pista poliesportiva, un espai molt demanat per les entitats que utilitzen el pavelló, que "s'ha quedat petit". Després d'estudiar diverses propostes, com la d'aprofitar la pista que hi ha el Parc d'Esports, finalment l'Ajuntament de Taradell construirà la segona pista en un espai ubicat entre el propi pavelló i l'EAS. Es tracta d'una finca que en el POUM ja està qualificada com a equipament esportiu, però que l'Ajuntament ha hagut d'expropiar per poder tirar endavant els tràmits. 

En el ple del passat dijous, es va aprovar per unanimitat el conveni d'expropiació d'aquesta finca, situada a la casa número 30 de l'avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i que ha de servir “per a ampliar les instal·lacions esportives” i, en un futur més immediat, “com a espai per ubicar-hi la segona pista poliesportiva”, segons va explicar el regidor d'Esports, Lluís Rodríguez.

L'Ajuntament i el propietari, Josep Bazán, han arribat a un acord per 122.414,57 euros. Rodríguez va comentar “la intenció de l'equip de govern d'ampliar el pavelló” i va explicar que “s'està treballant amb la Diputació de Barcelona per fer una pista adjacent al pavelló. Per poder fer aquesta segona pista, però, “necessitàvem utilitzar aquesta finca”. Per fer la segona pista “només necessitem 20 o 30m2 del jardí però en un futur, si es vol fer un segon pavelló s'haurà d'enderrocar la casa i ho volem deixar tot endreçat”. 

Casa expropiada_segona pista poliesportiva

twitter